Rebus utforskar världen

Jag + Köket= sant!

Publicerad 2015-07-01 23:51:54 i K�benhavn,

Krama ihop smör, socker, mjöl, bakpulver och vaniljsocker till en stor boll och ställ kallt. 
Rulla sedan ut till en lång korv ungefär tre centimeter bred. Skiva i små bitar, tryck ned ett finger och klicka i lite sylt. Placera i en mindre muffinsform och in i ugnen. 
Smördeg och sylt, enklast möjliga och samtidigt supergott! Vinbärs och hallongrottor helt glutenfria tog jag min an att baka. Ytterligare en sats till syrran att ta med till jobbet. Själv bakade hon en annan kaka igår så de lär ett stort kakkalas imorgon. Något annat än deras egna mandeltårtor.

Pyssla och fixa i köket har jag roar mig med stora delar av eftermiddagen. Först blev det middagslagande falukorv och stuvade makaroner, en av mina nya favoriträtter. Får mig att minnas härliga stunder från när jag var barn och en stor smak av Sverige. Det var verkligen något jag har saknat nu under våren. Min tur till Malmö fick jag äntligen möjlighet!;)

Som avslut på dagen cyklade jag in till Skarpe Nord för lite träning. Friskis & Svettis håller under hela sommaren gratis gympa och idag var premiären. Det var riktigt kul men dubbelt så tungt på grund av den varma solen. Min nya onsdagsaktivitet, boka in den du också mamma så kör vi hela sommaren lång!

GOD NATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela