Rebus utforskar världen

Den stora gräddbulledagen

Publicerad 2016-02-10 22:11:08 i K�benhavn,

En stor saftig bulle som doftar gott av kardemumma. Toppen skärs av och en liten bit gröps ur som sedan blandas med mandelmassa och lite mjölk. Gropen fylls med mandelblandningen och täcks med nyvispad grädde. Avslutningsvis läggs toppen på igen och lite florsocker siktas över. 

Nu så har även jag fått i mig en stor gräddig semla. En dag försent men bättre än aldrig, eller vad säger ni? Ska jag vara ärlig så tycker jag den är ganska överskattad. En stor rätt så tråkig vetebulle som toppas med mängder av grädde. Möjligtvis att mandelmassan, vaniljkrämen eller vad man nu väljer att smaksätta med piggar upp de hela lite. En om året är alldeles lagom för min del!;)

Mätt och glad ska jag nu krypa ned och ladda för en ny dag. Imorgon väntar en anställningsintervju, ska bli riktigt spännande!

GOD NATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela